KATEGORI: Partnernyheder

Bymose Hegn Hotel & Konferencecenter tager socialt ansvar

6. June 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Bymose Hegn Hotel og Konferencecenter har taget initiativ i forbindelse med virksomhedens sociale ansvar og støtter integrationen mellem børn med og uden handicap.

 

Bymose Hegn Hotel og Konferencecenter er en del af Pindstrup Fonden. Bymose Hegn er med til at understøtte virksomhedens sociale ansvar, da alt overskud går ubeskåret til fondens formål. Fonden blev stiftet i 1971 på initiativ af spejderbevægelsen i Danmark og H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for fonden, hvis formål er at fremme integrationen mellem børn med og uden handicap. Gennem årene har tusinde og atter tusinde børn, unge og forældre deltaget i kurser og lejre, der afvikles på Brogaarden ved Middelfart, Bymose Hegn i Helsinge og Pindstrup Centret på Djursland.

På kurserne skabes et åbent og trygt miljø, hvor familierne får ny viden & værktøjer, udveksler erfaringer og danner netværk. Her kan man tale ”frit fra leveren” om at være en familie med et barn med handicap, og man bliver mødt med forståelse af andre i samme situation. Deltagerne kommer ofte fra hele landet. Nogle familier har deltaget i kurser afviklet af Fonden før, mens andre familier er af sted for første gang.

Bymose Hegn Hotel og Konferencecenter har også fokus på miljøvenlige initiativer. De har blandt andet minimeret deres madspild væsentlig ved at servere maden i mindre skåle i stedet for på fade, hvilket også gør det nemmere for gæsterne at smage flere retter.

Du kan læse mere om Bymose Hegn Hotel og Konferencecenter her. Du kan også kontakte os hos Danske Konferencecentre for mere information og booking.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG