KATEGORI: Partnernyheder

De gode historier fra hotel- og konferencebranchen

25. March 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Midt i denne hårde tid for hotel- og konferencebranchen er vi gået på jagt efter de små solskinshistorier ude hos vores partnere – og dem er der heldigvis flere af. Læs om medarbejdersammenhold, gratis hotelværelser til Corona-personalet og en stigning i sommerhusudlejningen.

Rungstedgaard – sammenhold blandt medarbejderne

På Rungstedgaard oplevede hoteldirektør Stine Gregersen Kold i den første uge af lock down, hvor der endnu ikke var meldt ud om hjælpepakkerne, hvor stort et sammenhold hendes medarbejdere har.  Her måtte hotellet sende de fleste timelønnede medarbejdere hjem, og derfor besluttede medarbejderne selv at samles og blive enige om, hvem der havde mest brug for at blive og få løn. De fandt sammen ud af, hvem var enlige forsørgere, hvem var ikke medlem af en a-kasse osv. I dag arbejder Rungstedgaard på at få lønkompensation til sine ansatte og beholde så mange som muligt.

Rungstedgaard holder stadig åbent for de få, der mangler et hotelværelse, et sted at arbejde i ro og fred og for familier, der ønsker at benytte parken og trampolinerne. Hotellet sælger kaffe to go og uddeler puslespil til børn, som kigger forbi.

Kysthusene – stigning i sommerhusudlejning

Hos Kysthusene i Gilleleje oplever de også annulleringer og udskydelser af arrangementer lige som alle andre steder i landet, men til gengæld har de oplevet en positiv stigning i sommerhusudlejningen. Faktisk er der lige nu en belægning på ca. 75%, hvilket ikke er set ført i marts måned. Der er også godt booket op i påsken, hvor allerede 72% af husene er udlejet. Adm. Direktør Allan Bruhn fortæller, at det er familier, som booker både kortere og længere ophold på op til en måned for at slappe af sammen ude i naturen med mulighed for gåture ved vandet og i skoven.

Guestapart/aarhus – lejlighed til rådighed for personalet på Corona-modtagelsen

Guestapart/aarhus er nærmeste nabo til Skejby Sygehus, hvor man har etableret en Akut COVID-klinik til de smittede borgere i region Midtjylland. Hotellet vil gerne støtte indsatsen og tilbyder derfor 3 gratis hotellejligheder med morgenmad til personalet på Corona-modtagelsen. Hver nat – så længe det er muligt. Guestapart/aarhus skriver på deres LinkedIn ”Vores kompetencer rækker ikke til at hjælpe med test og behandling af patienter, men vi kan i stedet byde ind med, hvad vi gør bedst. Give et behageligt og roligt ophold på hotellet. Bare som en lille tak for den kæmpe indsats personalet på Akut COVID-19 klinikken lige nu yder.

CPH Conference – gratis foredrag, hjemmetræning og fotoudstillinger

Bevægelse er en del af DGI Byens DNA. Om det er i form af fysisk aktivitet, møder, konferencer eller foredrag. CPH Conference holder lukket i denne tid, men de har stillet deres tomme sale til rådighed for foredragsholder og optimist Henrik Mathiasen, og i går kl. 17 på DGI Byens Facebook, kunne du opleve et gratis foredrag om optimisme. Noget som vi alle har brug for nu. DGI Byen opdaterer løbende indholdet på deres hjemmeside i form af hjemmetræning og online fotoudstillinger. Følg løbende med her

MBK – bruger tiden på grøn omstilling

MBK i København arbejder benhårdt på en grøn omstilling, og i den sidste tid har de arbejdet på at finde en miljørigtig (og lækker) affaldssortering til deres mange kreative mødelokaler. Nu er de nye flotte affaldsspande sat på plads i mødelokalerne, som gør det nemt og enkelt for de mange gæster at foretage en korrekt affaldssortering i alle lokaler. MBK arbejder ihærdigt med at skabe et grønnere MBK, og de nye affaldsspande er blot et skridt på vejen.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG