KATEGORI: Partnernyheder

Digital nudging er flyttet ind på Konventum

29. October 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Kunstig intelligens og robotteknologi er noget, der kommer til at påvirke vores branche og samfund i høj grad fremover. Hos Konventum inspirerer de til større social ansvarlighed og deler ud af deres erfaringer med bæredygtig IT.

 

I et stort hus som Konventum, der hvert år har op mod 40.000 konferencegæster og kursister på besøg, står printerne ikke stille mange dage om året. Der skal printes programmer, deltagerlister, præsentationer og praktiske informationer til deltagerne hver eneste dag. Og det er en markant belastning for miljøet.

– Det kræver 2 kg træ for hvert kilo papir, man printer, og til sidst følte vi ikke, at vi kunne stå inde for den mængde papir, der blev brugt i huset hvert år. Derfor får alle vores gæster tilbudt en app i forbindelse med deres konference. Her får de lagt alle deres konferenceinformationer ind og kan løbende lave rettelser uden at skulle printe nyt sæt til 300 personer hver eneste gang. Vores foreløbige statistikker viser også, at deltagerne rent faktisk tilgår app’en i op til et halvt år efter deres konference, så det må siges at være en succes, fortæller Michael Wax Due.

Men app-teknologien er på ingen måde kun forbeholdt gæsterne. Også personalet nyder godt af, at teknologien gør hverdagen nemmere. Konventum har nemlig valgt at lægge hele personalehåndbogen ud som en app, så medarbejderne har alle informationer lige ved hånden hele tiden. Derudover foregår hele husets vagtplanering nu også via app-teknologi.

Der går dog nogle år inden Konventum kan kalde sig en 100% papirløs virksomhed. Konferencecentret har fingeren på pulsen og har i de seneste år taget nogle imponerende bæredygtige initiativer.

Læs mere om Konventum underskriver FNs Empowerment Principles, Havvindmøller skal fremover sætte strøm til Konventum og Syv elefanter forsvundet fra Konventum.

Læs mere om mødefaciliteterne på Konventum her.Kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG