KATEGORI: Partnernyheder

Firmajulefrokost på Sørup Herregaard – Kun to ledige datoer!

3. October 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Skal årets firmajulefrokost afholdes i herskabelige rammer, til en pris hvor de fleste kan være med? Så er det nu I skal være hurtige!

Sørup Herregård har to ledige datoer tilbage, nemlig den 17. november og 18. november. Så hvis din virksomhed endnu ikke har fået styr på årets julefrokost, skal I skynde jer!

På Sørup Herregaard kan I nyde en fantastisk julebuffet med et stort udvalg af julens specialiteter. Ønsker I at gøre festen endnu mere mindeværdig, tilbyder vi også overnatning, så I kan fortsætte festlighederne til langt ud på natten, og samles om morgenbuffeten dagen derpå.

Så tøv ikke med at kontakte os og booke jeres firmajulefrokost på Sørup Herregaard. Det bliver en aften, I sent vil glemme!

Hvem har ansvaret for jeres firmajulefrokost?

Ansvaret for firmajulefrokosten ligger typisk hos virksomhedens HR-afdeling eller eventkoordinator, men det kan også være en god idé at inddrage jeres medarbejdere i planlægningen, så de får mulighed for at komme med input og ønsker til festen. Firmajulefrokosten er en vigtig begivenhed for jeres virksomhed, da den styrker sammenholdet og fejrer årets resultater. Derfor er det vigtigt at vælge et venue med stor erfaring i afholdelse af fester, for at sikre at jeres julefrokost bliver en succes.

Så hvis du er ansvarlig for planlægningen af årets julefrokost, kan du med fordel vælge Sørup Herregaard som din festlokation. De tilbyder en fantastisk julebuffet, overnatningsmuligheder og en professionel service, der vil sikre, at jeres julefrokost bliver en uforglemmelig oplevelse – hvor alle kan læne sig tilbage og nyde aftenen.

OBS: Sørup Herregård har lokaler, der passer fra 20-200 deltagere. Er I færre end 20 medarbejdere, henviser vi til Herregaardens Store Julefest den 25. november hvor der stadig er få ledige borde til virksomheder.

Læs mere om Sørup Herregård her på deres profil hos Danske Konferencecentre eller læs mere her på Sørup Herregård´s egen hjemmeside.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG