KATEGORI: Partnernyheder

Flest gæster vil ha’ ”Fangerne på Fortet”

12. October 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Måske har du haft fem fingre dybt begravet i VINGSTEDs levende melorme i jagten på nøgler og koder? Hvis ja, tæller du med i statistikken over de mere end 1700 personer, der i forårs- og sommermånederne 2023 har deltaget i eventen ”Fangerne på Fortet”. Aktiviteten bonner ud som den mest populære af de ca. 32 forskellige aktiviteter, gæsterne har deltaget i det første halvår af 2023.

En aktivitet for alle

Når ”Fangerne på Fortet” er særligt efterspurgt, tror vi, det er fordi, der er aktiviteter for alle typer. Hvis du skal teambuilde og have gode oplevelser med kollegerne, er det vigtigt, at der er plads til både den ivrige og den forsigtige. Det er der med aktiviteten ”Fangerne på Fortet.”

Deltagerne bliver inddelt i hold af 5-6 personer. Holdene dyster mod hinanden. Opgaverne udfordrer deltagerne psykisk, fysisk og mentalt, hvor teamwork er i fokus. Alle kan deltage i ”Fangerne på Fortet” på lige fod – uanset alder, højde og drøjde.

VINGSTED donerer præmie til velgørenhed

Som præmie indgår en donation fra VINGSTED til et velgørende formål efter vinderholdets ønske, det betyder, at vores gæster de seneste seks måneder har vundet 12.000 kroner, der er doneret til bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Danske Hospitalsklovne, Børnecancerfonden og Børns Vilkår. Vi siger tak for jeres kampgejst og glæder os over at kunne donere præmierne.

Olympiaden er også populær

På anden pladsen blandt de populære aktiviteter ligger Olympiaden. Det er en festlig event, der passer supergodt, når I er rigtig mange, der skal have det sjovt på én gang. Olympiaden har fokus på, at du får smil på læben og hygger dig med de andre deltagere. Vi tilrettelægger de enkelte opgaver så de passer til den individuelle gruppe af gæster.

Olympisk flag og flamme

Selv om det er en Olympiade, er det ikke decideret sportsaktiviteter, du konkurrerer i. Du og dine kolleger vil blive inddelt i nogle mindre hold/lande, og alle deltagerne kommer rundt til de samme aktiviteter i løbet af dagen.

Programmet tilrettelægges efter de aktiviteter, der vælges.

Ofte begynder Olympiaden med en tale fra direktøren eller festudvalget. Derefter tager Den Olympiske Komite (VINGSTED) over og styrer resten af åbningsceremonien, hvor der selvfølgelig også er en olympisk flamme, der skal tændes og et olympisk flag, der suser over den 330 meter lange Zip Line.

”GPS Challenge” er også med i aktiviteternes TOP-3

Små 500 af vores gæster valgte i løbet af foråret at tage teknologien med på en god naturoplevelse.

”GPS Challenge” er en underholdende aktivitet, hvor du og dine kolleger i små hold ved hjælp af en GPS skal finde en række poster i det smukke terræn omkring VINGSTED hotel & konferencecenter.

Læs mere om mødefaciliteterne på VINGSTED hotel & konferencecenter her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG