KATEGORI: Partnernyheder

Foredrag med mening og formål på Severin

26. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Som en del af sin CSR-strategi har Severin ved Middelfart et årligt velgørenhedsprojekt. I år samarbejder Severin med Danske Hospitalsklovne og tilbyder blandt andet en spændende foredragsrække. Overskuddet går direkte til klovnenes arbejde for at gøre børns hospitalsophold til en bedre oplevelse – både for børnene og de pårørende.

 

På Severin er CSR en helt naturlig del af både strategi og hverdag. Her er der klare holdninger til både miljø- og samfundsansvar, og det betyder blandt andet et årligt velgørenhedsprojekt. I år er det Danske Hospitalsklovne, der for eksempel kan nyde godt af overskuddet fra en spændende foredragsrække på Severin og af de workshops, virksomheder kan bestille sammen med klovnene.

“Det er vigtigt for os her på Severin, at vi – udover at gøre gæster glade – støtter op om en god sag i samfundet. Efter to år med støtte til BørneCancerFonden via Team Rynkeby, har vi nu valgt, at vi til og med 2018 støtter Danske Hospitalsklovne,” forklarer kundechef på Severin, Angelika Rosenberg.

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som er at finde på børneafdelingerne på alle landets sygehuse, hvor de er med til at give plads til livsglæden hos syge børn.

Foredrag: Kunsten at leve i lykke

Støtten til det gode formål kommer blandt andet fra indtægterne fra den foredragsrække, som Severin inviterer til i løbet af efteråret.

Torsdag den 12. oktober er det Jane Rosengren, der fortæller om LYKKE, og hvad du selv kan gå hjem og gøre lige nu for at mærke lykkens sus! Jane Rosengren stiller blandt andet spørgsmålene: Hvad er det egentlig, der skal til for at mærke lykke? Er dit lykkeniveau medfødt? Er lykken afhængig af en livsledsager? Handler lykke om penge?

Læs mere om Severins foredragsaftener og øvrige arrangementer her.

Workshop med hospitalsklovnene

Det velgørende arbejde betyder også, at der er mulighed for at arrangere en workshop på Severin sammen med hospitalsklovnene. Workshoppen giver et indblik i klovnenes værktøjskasse, der blandt andet rummer redskaber til, hvordan man skaber relation og kontakt – også i de mest alvorlige situationer.

Workshoppen vil blandt andet vise, hvordan også voksne kan opdage meget om både sig selv og hinanden gennem leg. Ganske som med foredragene går indtægterne fra de legende workshops direkte til Danske Hospitalsklovne.

Du kan læse meget mere om Severin lige her, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere eller booke dit næste arrangement i Middelfart med udsigt til Lillebælt.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG