KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Fuglsøcentret er ny partner hos Danske Konferencecentre

4. December 2017
Ditte Rønne Jakobsen

På Hotel Fuglsøcentret i Nationalpark Mols Bjerge er der plads til både store og små konferencer og møder. Den centrale placering midt i Danmark og ikke langt fra Tirstrup Lufthavn, giver en nem mulighed for at samle deltagere fra hele landet. Og med både skov, strand og by tæt på er der mange muligheder for aktiviteter i forbindelse med dit arrangement.

 

Mødefaciliteter med plads til alt fra mindre grupper til mange deltagere ved store konferencer

Hotel Fuglsøcentret er placeret i Østjylland i Nationalpark Mols Bjerge ca. 20 minutter kørsel fra Aarhus lufthavn og ca. 40 minutter fra Aarhus C, hvilket gør det nemt at samle deltagere fra hele landet. Et ophold på stedet byder på både professionel, engageret og hjertelig service samt en smuk natur med skov og strand lige uden for døren.

Hotel Fuglsøcentret rummer mange lokaler med forskellig kapacitet, som kan bruges til at afholde både små og store møder og huse store konferencer med op til 700 deltagere. Alle lokaler er udstyret med moderne IT-udstyr og har en skøn udsigt til naturen.

Der er mulighed for overnatning i dejlige værelser, alle med gratis WiFi og omgivet af den smuk natur. Hvis dit arrangement er stort, kan der lejes flere værelser hos Hotel Fuglsøcentrets samarbejdspartnere.

Unikke omgivelser med mange muligheder for aktivitet

Hotel Fuglsøcentrets unikke placering, med skov og strand lige udenfor døren, giver mange muligheder for at inddrage naturen i dit arrangement fx til ”walk-and-talks”, en tur i havkajak eller på mountainbike eller ved at samles om at lave mad over bål. Det er også muligt at besøge mange af Danmarks Top Attraktioner fx AROS, Moesgaard museum, Kattegatcentret og Randers Regnskov på maks en time, hvis det har interesse.

Du kan læse mere om Hotel Fuglsøcentret her, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG