KATEGORI: Partnernyheder

Grøn konference: Møder i naturen til foråret?

20. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Skal du afholde grønne møder eller konferencer til næste forår? Kragerup Gods tilbyder blandt andet arrangementer i en idyllisk skovhytte, i et udendørs grupperum eller i en shelterby. Kombiner det med en af de naturskønne walk and talk stier, der bevæger sig rundt i skoven.

Hold en miljøvenlig og 4-stjernet konference i historiske og luksuriøse omgivelser på Kragerup Gods.

Trænger dine online møder til en saltvandsindsprøjtning? Kniber det med at tænke ud af boksen?

På Kragerup Gods kan du afholde møder med ’kant’ og bevæge dig ud i naturen, hvor sanserne skærpes, og tankerne ikke er begrænset af vægge. De elsker når konferencegæster ”tør” flytte med ud i skoven og holde jeres møde på en ny autentisk måde. Med deres konferencepakke ’Grøn konference’ kan man afholde møder i deres skovhytte med udsigt til skov og grønne arealer. 

Måske er det på tide at tænke på omgivelsernes betydning og planlægge hvordan du kan hive dine kollegaer ud af kontoret. Helt ud! Løsningen kan nemlig også være et gående møde, bedre kendt som ”walk & talk” møder. Ifølge mødeekspert Bo Krüger får mennesker nemlig op til 60% flere ideer ved gående møder. På Kragerup Gods tilbyder de 3 forskellige walk & talk stier og fede lokaler til udendørs konferencer, såsom en shelterby, udendørs klasselokale og en skovhytte, hvor der er plads til store tanker og masser af frisk luft.

Her får I Kragerups muligheder for at flytte jeres konferencer ud i naturen enten inde i skovhytten med masser af plads eller udenfor omkring et bål:

  • SKOVHYTTEN – her er der plads til 120 personer i biografopstilling, 60 personer i øer/ved langborde, 42 personer i skoleopstilling og 40 ved u-bord. Standard AV-udstyr, så som projektor, lærred, flipover samt blokke og kuglepenne til mødedeltagerne. Indenfor kan skovhytten opvarmes af en brændeovn og varmeblæser, og udenfor kan loungen på træterrassen nydes,

  • NATURENS KLASSELOKALE – med højt til himlen og omgivet af store bøgetræer, bålplads og sækkestolemiljø. Kan bruges som et dagslokale eller som et afbræk i konferencen. Wi-Fi og flipover tilgængelig.

  • SHELTERBYEN – her kan man sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse eller rundt om bålet.  Strøm, Wi-Fi og flipover tilgængelig.

  • WALK & TALK STIER – godset har 3 walk & talk stier, som kan bruges til gående møder og som et alternativ til grupperum.

Læs mere om Kragerup Gods her på deres profil og kontakt vores bookingeksperter for hjælp til at finde det rette venue til jeres grønne møder.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG