KATEGORI: Partnernyheder

Hold konference med et twist på toppen af Sjælland

20. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Kysthusene er ikke, som konferencecentre er flest. Med sine 88 fritliggende, arkitekttegnede træhuse og nyrenoverede konferencefaciliteter helt ned til Kattegat er både rammerne og naturen omkring dem i absolut særklasse. Det samme er de mange muligheder for teambuilding og events i forbindelse med din konference.

Kysthusene har alt det, som et moderne konferencecenter skal have. Og lidt til. Tag f.eks. beliggenheden ved Gilleleje i det naturskønne Nordsjælland og læg dertil, at hovedbygningen – med plads til flere end 200 konferencegæster i nyrenoverede lokaler – er omgivet af 88 arkitekttegnede træhuse, hvor gæsterne kan overnatte.

Arkitekttegnede huse og masser af aktiviteter
Husene har hver to soveværelser, de fleste to badeværelser og desuden stue med brændeovn og fuldt udstyret køkken. Og så er der naturligvis tv og wi-fi i alle husene. Men det bedste er faktisk de muligheder, der er udenfor.

Selve konferencecentret har både indendørs og udendørs opvarmede swimmingpools og sauna. Og hvis konferencedeltagerne skal have en ekstra oplevelse eller udfordring, samarbejder Kysthusene med en lang række eksterne arrangører, der tilbyder stort set alt inden for wellness og teambuilding.

Prøv f.eks. saunagus med både hudpleje og aromaterapi. Eller tag et powerbreak med yogaundervisning og bliv nulstillet både fysisk og mentalt for at være helt klar til den udfordrende konferencedag.

Teambuilding og triathlon
Du kan også udfordre dig selv og de øvrige konferencedeltagere med et prøvedyk i Kysthusenes svømmefaciliteter med rigtigt scuba-udstyr og vejledt af en professionel dykkerinstruktør.

Hvis det er egentlige teambuilding-aktiviteter, der er brug for, tilbyder Kysthusene alt fra madlavning som samarbejdsøvelse under ledelse af køkkenchefen til en såkaldt GPS Challenge, der udføres med Sirius-partner og er en øvelse i samarbejde og ledelse baseret på moderne kommunikationsteknologi.

Du kan også vælge at tage kampen op mod de øvrige konferencegæster i en mini-triathlon med svømning, cykling og løb i de særdeles velegnede faciliteter og omgivelser.

Kysthusene har baner til både fodbold, volleyball, tennis og petanque, og så indbyder de naturskønne omgivelser ved Kattegats kyst naturligvis til både traveture og aktiviteter på vandet fx kajak, som kan arrangeres efter ønske.

Du kan læse mere om Kysthusene og de mange muligheder her, og du er naturligvis velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre, hvis du vil vide mere eller booke din næste konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG