KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Radisson Blu H.C. Andersen i Odense giver sine senge væk

25. July 2019
Ditte Rønne Jakobsen

For at være miljøvenlig har Radisson Blu H.C. Andersen givet sine gamle senge væk i stedet for at smide dem ud. Det gik amok, lyder det fra hotellet.

Hotel Radisson Blu H.C. Andersen i Odense er i gang med en større renovering. I stedet for at smide de gamle senge ud bliver de foræret væk.

– Vi synes, det er en rigtig god idé at gå ud og spørge, om der er nogen, der har interesse i sengene, i stedet for de bare bliver smidt ud, siger salgsdirektør Thomas Danielsen til TV 2/Fyn. 

Interessen har været så stor for de gratis senge, at de alle har fundet ny ejer. Hotellet lagde et opslag ud på Facebook, og så væltede det ind med henvendelser. 

– Det har vist sig, at der er rigtig mange, som har stor interesse i at få sengene – om det er til et gæsteværelse eller sommerhus, siger Thomas Danielsen. 

– Vi kommer af med alle 40 senge. På facebookopslaget er der 340, der har skrevet en kommentar om, at de er interesserede. Vi var slet ikke klar over, at det ville gå så meget amok, fortæller salgsdirektøren. 

Hotel Radisson Blu H.C. Andersen giver igen gratis senge væk i august.

Hotel Radisson Blu H.C. Andersen er tilknyttet Odeon og tilbyder 157 4-stjernede og nyrenoverede værelser til konferencegæster.

Læs mere om mødefaciliteter og se billeder af Odeoen her. Kontakt Danske Konferencecentre for booking af konferencesale eller mindre mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG