KATEGORI: Partnernyheder

Hvad giver mening for dit arrangement?

18. December 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Man skulle tro, at den vigtigste grund til at deltage i et møde eller et event var indholdet. Men ifølge trendanalyser, fx fra SKIFT meetings, er det at være en del af meningsfulde interaktioner endnu vigtigere end hvad der er på programmet. Hos Kysthusene sparrer teamet gerne med dig, om hvordan du kan skabe meningsfulde møder og maksimere deltagernes udbytte. Tit skal der faktisk ikke så meget til.

I det faglige program giver det fx mening at få talerne til at dedikere tid til at publikum sammen kan reflektere over indholdet. En nem måde at sætte salens samlede viden i spil er interaktive øvelser. Fra tavler med post-it-sedler til stem-med-fødderne, der får alle op på gulvet til en afstemning.

At få deltagerne ud af comfortzonen giver også mening. Overrask med en kaffepause over bål, hvor alle, der har lyst, kan være med til at lave luksussnobrød eller grille skumfiduser. Eller afsæt eftermiddagen til teambuilding på vandet eller i den rå kystnatur, der omgiver Kysthusene. 

Giv deltagerne et emne, de kan tage med ud på en walk-and-talk langs den stejle kyst på Gilbjergstien, der fører ind til Gilleleje, det pittoreske fiskerleje. Stop op ved Søren Kirkegaards sten og filosofer lidt over tilværelsen.  

Vov jer ud i Gilleleje Labyrinten, der er bygget til, at I kan quizze jer vej gennem grønne stier af pil, løvtræer, buske, blomster og gran. Gå på opdagelse på den store naturgrund som Kysthusene ligger på sammen med en naturvejleder. Gæt en sommerfugl, studer de flittige bier, spis blomster og saml urter til middagen. 

Bare det at komme lidt væk fra hverdagen og ud i naturen er meningsfuldt. Det er netop, hvad du kan hos Kysthusene på den nordsjællandske kyst, blot en time fra København. 

Læs mere om mulighederne hos os på kysthusene.dk eller tjek deres profil ud hos os i Danske Konferencecentre her. Eller endnu bedre – ring til os, så vi kan skræddersy den mest meningsfulde oplevelse til jer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG