KATEGORI: Partnernyheder

Hvedholm Slotshotel er ny partner hos Danske Konferencecentre

4. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter et konference-, møde- eller kursussted i flotte og historiske omgivelser, så er Hvedholm Slotshotel i Faaborg et oplagt sted. De herskabelige rammer er indrettet til mødeformål med moderne teknik, flotte og rummelige lokaler og et højt serviceniveau.

 

I udkanten af Faaborg finder du Hvedholm Slotshotel, som er placeret i naturskønne omgivelser med udsigt over Øhavet syd for Fyn. Slottet stammer fra middelalderen og har sit nuværende udseende fra 1880, hvor det var hovedsædet i lensgrevskabet Brahesminde. Med slottet følger en spændende historie med besøg af blandt andet Tycho Brahe og H.C. Andersen, og den herskabelige stemning mærkes tydeligt i de gamle lokaler og sale, som nu benyttes af møde- og konferencegæster.

Hvis din konference eller dit møde strækker sig over flere dage er der rig mulighed for at overnatte i de private gemakker, som alle har himmelseng, toilet og bad. Eller du kan tage en overnatning i Æblehuset i haven, som er indrettet som suite.

Prøv en af de mange aktiviteter hos Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slotshotel byder gæsterne på aktiviteter såsom kokkeskole og demonstration af madlavning, vinsmagning, danseundervisning og Ghost Walk med clairvoyance. Desuden arrangeres der flugtskydning og diverse aktiviteter i skoven og ved søen på de store plæner, der omringer slottet. Der er med andre ord noget for enhver smag på Hvedholm Slotshotel.

Praktisk information om Hvedholm Slotshotel

  • 150 gæster i stolerækker og 130 gæster ved borde.
  • 62 dobbeltværelser, 1 handicapværelse og 4 suiter med plads til i alt 156 sovende gæster
  • Restaurantens kokke laver mad på friske og primært økologiske råvarer, og vin og bøffer leveres fra gårdens egen produktion.
  • Standard AV-udstyr i alle lokaler – specialudstyr kan lejes
  • Mulighed for en række forskellige teambuilding-aktiviteter, som du kan arrangere i samarbejde med Hvedholm Slotshotel

Du kan læse mere om Hvedholm Slotshotel lige her, og du så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG