KATEGORI: Partnernyheder

Kokkedal Slot vil være i øjenhøjde med deres gæster

11. August 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Vi har besøgt Kokkedal Slot i Nordsjælland og fået en snak med Gitte Nødskov om fornyelse, forkælelse og et større fokus på konferencegæster.

Vi møder Gitte Nødskov, Head of Sales, på Kokkedal Slot en sommerlig tirsdag eftermiddag, hvor der allerede er god aktivitet på slottet og på de omkringliggende golfbaner.

I sommeren sidste år overtog makkerparret Anne og Kasper Heebøll driften af slottet og fik realiseret deres årelange drøm om at perfektionere stedets koncept og vision.

Kokkedal Slot fik nye forpagtere sidste år, hvilken betydning har det haft?

“Vi kan tydeligt mærke, at vores nye forpagtere er garvede hotelfolk og har mange års erfaring fra hotelbranchen og fra Hotel Bretagne i Hornbæk, som de også forpagter. De har sat deres personlige præg på slottet blandt andet ved at fokusere på selve dialogen med gæsten. De har gerne villet bibeholde den elegante slotsstil men gøre servicen endnu mere personlig og i øjenhøjde med folk. Du skal ikke mødes af en stiv atmosfære men derimod følelsen af, at du kommer “hjem” her og endda bliver genkendt af personalet.”

“Vi arbejder også som noget nyt med destinationsmarketing, så fokus ikke kun er på at markedsføre slottet, men at hele destinationen i Nordsjælland gøres attraktiv på grund af de smukke omgivelser og unikke muligheder for at benytte blandt andet park, skov, hav og golfbane”, fortæller Gitte Nødskov.

Kokkedal Slot ligger naturskønt omgivet af grønne golfbaner og bakket landskab med direkte sti ned til Øresund. Indenfor er indretningen stilfuld og eventyrlig. De 7 mødelokaler på slottet byder på udsigt til parken, og det største lokale har plads til 112 deltagere. Efter mødet er der rig mulighed for vinsmagning i vinkælderen eller en tur i spaen.

Hvordan har tiden under og efter Covid19 været- har I gjort jer nogle nye tiltag?

“Udover et højere niveau af rengøring og afspritning, har vi haft en stigende efterspørgsel på aktiviteter i naturen. Vores mødegæster er trætte af at sidde indendørs hele dagen, og vores populære aktiviteter tæller blandt andet golf, lerdueskydning og virtuel voksenskattejagt. Vi kan mærke, at folk har om endnu mere lyst til at mødes fysisk, og mange har også brug for at forkæle deres medarbejdere lidt ekstra” forklarer Gitte.

Det er også muligt at inddrage slottets historie i forbindelse med rundvisning og spændende fortællinger. Kokkedal Slot samarbejder med teambuilding-bureauet Running26, som skræddersyer jeres teamoplevelse til dagens formål.

Det er også muligt at afholde hybridmøder på slottet.

Hvad skal der ske fremadrettet i de næste år?

“Vores klare mål er at øge vores kendskabsgrad særligt indenfor møde -og konference-segmentet og på sigt være det fortrukne mødested i Nordsjælland. Vi lytter meget til vores kunder og analyserer vores tilfredsundersøgelser grundigt. Vi sørger for at holde alle vores lokaler og værelser up-to-date. Slottet gennemgik en renovering i 2013, og i 2019 fik vores værelser i Staldbygningen en opgradering. Lige nu planlægger vi spændende kundearrangementer i efteråret, så vi kan vise vores mødeplanlæggere rundt,” afslutter Gitte.

Kokkedal Slot har også planer om et nyt fitnessområde, de løfter sløret for senere på året. Samtidig afholder slottet forskellige golf- og poloturneringer med tilhørende gallamiddag, som sagtens kan kombineres med et møde.

Læs mere om Kokkedal Slot Copenhagen her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og sparring til dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG