KATEGORI: Partnernyheder

Kosmopol går en grøn fremtid i møde

9. September 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Fremtiden hos Kosmopol er mere bæredygtig og mere grøn. Konferencecenteret arbejder i øjeblikket på at blive ”Green Key Certificeret”.

Certificeringen er turistbranchens internationale miljømærke, og gives til turisme- og konferencevirksomheder, der gør en ekstra indsats for at tage hensyn til naturen og mennesker.

Kosmopol ønsker at sætte en høj standard for sig selv og deres måde at drive forretning på. Som gæst hos dem vil du opleve flere tiltag, der understøtter arbejdet med bæredygtighed indenfor bl.a. økologiske produkter, ressourceforbrug (f.eks. vand og el), affaldssortering og rengøringsartikler. De står til rådighed for alle mødegsæter, hvis I ønsker inspiration til, hvordan I kan træffe mere bæredygtige valg for jeres arrangement. Kosmopol forventer at være Green Key certificerede inden udgangen af 2022.

Kosmopols lokaler var oprindeligt Københavns første Købmandsskole placeret i hjertet af København, opført i 1902. I nærområdet kan nævnes Ørstedsparken, Botanisk Have, Kongens Have, Torvehallerne samt utallige hotel -og restaurantmuligheder. Gæster er ofte imponerede over bygningen og lokalernes charme. Atmosfæren emmer af sjæl og historie, og viser sig f.eks. gennem de herskabelige og originale detaljer som stuk og relieffer. Husets originale detaljer er velbevarede, men uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten i lokalerne, som alle er indrettet med designmøbler og ny teknologi.

Læs mere om mødefaciliteter hos Kosmopol her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG