KATEGORI: Partnernyheder

Kryb i Ly er ny partner hos Danske Konferencecentre

23. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Hold dit næste arrangement på en af Danmarks ældste storkroer med kongeligt privilegium. Kryb i Ly ved Fredericia byder jer indenfor i historiske rammer i herregårdsstil. Vidste du at kroen har som en af de få, fået lov at beholde titlen og den kongelige krone i sit logo.

Kro med kongeligt privilegium
Kryb i Ly Kro er en af Danmarks ældste storkroer med kongeligt privilegium, og en af de få kroer, der har fået lov til at beholde titlen og og den kongelige krone i sit logo. Kryb i Ly Kro har vedligeholdt sin herregårdsstil og er qua sin titel en aktiv del af den danske kulturhistorie.

Mødefaciliteter

Kryb i Ly Kro har flere konferencelokaler, mødestuer og mindre møderum, som kan bookes til større eller mindre arrangementer. De største lokaler har plads til op til 180 personer og samtidig tilbyder de en række forskellige mødepakker, så du kan sammensætte et arrangement efter netop dine behov.

Kroen råder over 77 værelser fordelt på standard enkelt- og dobbeltværelser, comfort, business samt superiorværelser. Alle værelser er indrettet i klassisk stil, og der er bad, toilet, minibar, telefon og fladskærms-tv. Vores tv har indbygget Chromecast, og der er ikke yderligere tv kanaler.

Du kan også sagtens kombinere teamaktiviteter med et arrangement på Kryb i Ly. Ikke langt fra Hotel Kryb i Ly Kro ligger Naturpark Lillebælt, Danmarks største naturpark. Opdag naturparkens mange tilbud og prøv f.eks. en brovandring på Den Gamle Lillebæltsbro. Fra hotellet er der kun få minutters kørsel til Fredericia, hvor et væld af oplevelser venter på dig.

Transport

Det er dejligt nemt at komme til Kryb i Ly med bil. Centralt beliggende ved motorvejsnettet i Trekantområdet med kort afstand til Fredericia, Kolding og Vejle og max. 10 km fra Fredericia Banegård og 38 km fra Billund Lufthavn. Der er også mulighed for at tage tog/bus.

Læs mere om Kryb i Ly her på deres profil hos Danske Konferencecentre. Husk at vi gerne hjælper dig med at indhente tilbud og booke dit arrangement helt gratis og uforpligtende hos vores venue eksperter her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG