KATEGORI: Partnernyheder

Kysthusene med ny grøn profil

16. February 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Den nye ejer af Kysthusene, Allan Bruhn, har drømme for konferencecenteret i Gilleje – og er allerede godt i gang med at realisere dem. Han har en helt særlig personlig relation til stedet, som gør hans drivkraft større end de flestes. En ny minigolfbane, renovering af faciliteter og fokus på bæredygtighed er blot nogle af de initiativer, som er sat i søen.

For et år siden købte Allan Bruhn Kysthusene i Gilleleje og tiltrådte som direktør. Efter at have arbejdet i IT-branchen i 30 år er det ikke tilfældigt at Kysthusene nu er iværksætterens nye hjertebarn. En helt særlig personlig relation til stedet er en stor del af drivkraften til at modernisere og forbedre Kysthusene:

“Jeg har en masse gode minder herfra, da vi er kommet her meget med vores børn og afholdt fødselsdage. Jeg brænder for at give alle de glade stunder og gode oplevelser videre til både gæster og mødedeltagere” fortæller Allan.

Kysthusene består af 88 fritlæggende træhuse og 12 dejlige hotelværelser, med konferencefaciliteter til 250 personer. Lokalerne har direkte udgang til den skønne natur og ligger kun et stenkast fra stranden. Det er endda muligt at afholde sit møde i den lille restaurant ved vandkanten, Cafe Kystgården.

Netop naturen og miljøet har stort fokus, og konferencecenteret arbejder målrettet på at opnå HORESTA´s Green Key certificering. Blandt andet opvarmes Kysthusene kun af solceller og jordvarme, og regnvandet bliver udnyttet til toiletskyl. Der er også fokus på gode råvarer og madspild i køkkenet:

“Vores vision er at gøre Kysthusene til et ‘grønnere’ sted. Et af de afgørende steder vi kan gøre en forskel, er i vores køkken, hvor vi bestræber os på at lave sund, spændende og velsmagende mad, lavet af vores nye dygtige kok, baseret på årstidens bedste lokale råvarer,” forklarer Allan.

Udover de nye bæredygtige tiltag kan Kysthusene også præsentere opgraderet AV-udstyr, så det allerede fra marts måned 2021 bliver muligt at afholde hybridmøder.

De smukke omgivelser i Gilleleje opfordrer til udendørs aktiviteter i mødepauserne, og et af årets helt store hits er den nye minigolfbane. Den har været så populær, at der allerede er tilføjet 3 nye huller til banen, så der nu er 12 huller i alt. Der er også planer om at udvide med 40 nye værelser, renovere poolen og der er ved at blive bygget et helt nyt fitnesscenter.

Skal I afholde konference, seminar eller kursus i et naturskønt område med masser af muligligheder af aktiviteter så læs mere om Kysthusene her. Er I en stor gruppe kan I endda leje stedet helt for jer selv.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og inspiration her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG