KATEGORI: Partnernyheder

Mad og bæredygtighed i nyt frokostkoncept på Marienlyst Strandhotel

1. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Marienlyst Strandhotel inviterer nu til en helt unik frokostoplevelse. Mere bæredygtigt end nogensinde før og med ambitionen om at skabe unikke smagsoplevelser med nærvær og samhørighed mellem mødedeltagere og vores medarbejdere.

Unikke smagsoplevelser samlet på ét sted

The Lunch er en ny frokostoplevelse, hvor du ikke bare inviteres til frokost, men inviteres indenfor til et madmekka, hvor du kommer helt tæt på vores kokke, deres håndværk og deres bestræbelser på at skabe unikke smagsoplevelser.

Forestil dig, vores restaurant forvandlet til et åbent og nærværende madmiljø med små forskellige madstationer. Hver station, med helt unikke retter, hvor vores kokke står klar til at vække dine sanser og tage dig med på en rejse. En frokostoplevelse, hvor I frit går på opdagelse i forskellige retter, let tilgængeligt og samlet på ét sted.

Bæredygtige oplevelser

Frokosten er et vigtigt samlingspunkt for alle vores møde- og konference gæster. Hidtil har vi serveret den klassiske buffet, men nu vil vi forandre måden vi spiser frokost på. I stedet for mange forskellige madelementer på buffeten, sætter vi nu vores kokke i scene, og lader dem kreere indbydende retter. Og fordi vi går væk fra den klassiske buffet, kan vi nu producere markant mere bæredygtigt, og vise mad-håndværk når det er bedst og mest bæredygtigt:

  • Mindre madspild – op til 30% reduktion i madspild. Både i produktion og i tallerkenspild.
  • Flere valg til dig – madstationer med både klassiske og ny-klassiske retter skabt med og uden kød. Med og uden allergener.
  • Et mere oplyst valg – vi beregner både CO2 og kalorier, så vores gæster kan træffe egne valg

Kom helt tæt på

Vores gæster vil få muligheden for at overvære kokken i sit es, stille spørgsmål, opleve hvordan maden tilberedes og måske lære noget nyt. Alt dette imens den nyeste AI teknologi, præsenterer dig for rettens CO2 aftryk, giver dig indblik i kalorietallet og holder styr på madspildsmængderne. Du kan således læne dig tilbage med god samvittighed og nyde den gastronomiske oplevelse.

Marienlyst Strandhotel vil være det sted, hvor du kan se, dufte og høre madlavningen. Nu lægger vi endnu et lag på vores kulinariske tilbud, og giver vores gæster de bedste madoplevelser – mere bæredygtigt end nogensinde før.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til The Lunch.

Du kan læse mere mødelokaler og forplejning på Marienlyst Strandhotel her på deres profil hos os!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG