KATEGORI: Partnernyheder

Mangler du lokation til jeres julefrokost d. 9 december?

28. September 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Står du og din virksomhed og mangler lokationen på den populære julefrokost dato – d. 9. december? FÆNGSLET i Horsens har fået et hul i kalenderen, og vil meget gerne byde velkommen inden for murene til et brag af en fest for min. 200 og max. 500 deltagere. Tøv ikke for længe!

Vi sidder klar og hører glædeligt fra dig 🙂

Sæt kryds på datoen d. 9/12 – så sætter FÆNGSLET rammerne i den spektakulære Vestsal!

Om FÆNGSLET:

Mangler I et unikt sted at holde møde, konference eller julefrokost? Så bryd ud af de vante rammer og lad FÆNGSLETs rå og autentiske lokaler inspirere. Inden for murene kan I stadig fornemme historiens vingesus, men lokalerne er opdaterede og klar til at favne ethvert arrangement.

I kan kombinere jeres møde eller julefrokost med en rundvisning i Fængselsmuseet, indtag FÆNGSLETs nyeste og største lokale “Vestsalen” og nyd en lækker middag i historiske rammer. I kan tilmed kombinere jeres arrangement med en af de mange aktiviteter på FÆNGSLET med mulighed for både teambuilding og firmaspil eller høre fra en tidligere indsat berette om livet i fængslet.

Julefrokost eller konference i VESTSALEN: FÆNGSLETS nye flotte venue. Dens unikke
arkitektoniske stil samt fleksibilitet gør et arrangement herinde helt enestående.
Vestsalen forbinder ude- og inderum på en naturlig facon og der er mulighed for
at dele det store rum op i tre mindre lokaler. 

Læs mere om mødefaciliteter på FÆNGSLET her på deres profil her hos Danske Konferencecentre. Ønsker du tilbud på julefrokost eller et andet arrangement i pipeline? Så kontakt os på tlf. 4582 0999 eller udfyld formularen forneden her i blogindlægget.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG