KATEGORI: Partnernyheder

MBK har kreative og anderledes mødelokaler i hjertet af København

9. November 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Lige bag Rundetårn ligger MBK med deres gennemførte, moderne og skæve mødelokaler med tilhørende smuk gårdhave. Hvert eneste mødelokale er sit eget, og ikke to kaffekrus er ens. De farverige kunstværker på væggene smitter af på humøret og giver inspiration til mødedeltagerne.

 

Hos MBK er intet som på andre konferencesteder- her finder du frøer i loftet, sommerfugle på spejlene og træ, der vender på hovedet. Selv på toilettet påvirkes man af visuelle overraskelser. Direktør og indretter Michael Brorsen fortæller ”Jeg laver det meste selv eller får ideen og finder dygtige håndværkere og kunstnere, som kan lave det, jeg har fundet på. I starten købte jeg kunst fra anerkendte kunstnere men fandt hurtigt ud af, at det er meget sjovere at lave selv.” Derfor er de skøre og smukke påfund på væggene en god blanding af kunstværker fra kendte danske kunstnere og Michaels egne kunstværker.

På MBK er der 14 plenumlokaler og 6 gruppelokaler med plads til mellem 2-138 personer – alle forskelligt indrettet i humoristisk stil. I mødepauserne kan I nyde den hemmelige gårdhave med romerske statuer og vandbassin, der danner en rolig oase væk fra byens larm.

“Vores indretning trækker folk op, og det samme gør vores service. Jeg er selv erhvervspsykolog og ved, hvad der skal til, for at undervisningen foregår i trygge rammer. F.eks. sørger vi altid for, at alle føler sig rigtig godt modtaget og rigtig godt tilpas. Vi har små personlige detaljer som for eksempel vores souvenir-krus, som altid får kursisterne til at snakke og løsne op. Huset har en tryg og hjemlig stemning. Hvis en gruppe f.eks. bliver 10 personer, fjerner vi alle overflødige borde og stole helt ud af syne. Rummet skal passe til gæsterne. Alt det tekniske skal fungere upåklageligt, og hver eneste tusch skal virke. Jeg ved fra min egen tid som underviser, hvor vigtigt den slags er.” siger Michael.

MBK er beliggende meget centralt i København blot 5 minutters gang fra Nørreport station. Der er mulighed for parkering efter aftale med MBK.

Læs mere om mødefaciliteterne på MBK her. Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for mere information.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG