KATEGORI: Partnernyheder

Munkebjerg Gruppen har succes med ny coating

20. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

I 2021 indgik Munkebjerg Gruppen et samarbejde med hygiejne rådgivningsvirksomheden Puretech om at hæve deres allerede høje hygiejne niveau. Hotellet har allerede fået positive tilbagemeldinger fra gæster, der kan mærke en forskel i duft og friskhed.

Alle værelser, toiletter, konferencerum og wellness er blevet coated med produktet TITANO, der konstant reducerer mængden af uønsket mikrobiologi. De benytter Puretech’s rengøringsmiddel på alle tre hoteller Munkebjerg Hotel, Vejle Center Hotel og Hotel OPUS i Horsens.

Se det nye magasin fra Munkebjerg Hotel her, hvor der på side 13 er en artikel om det nye samarbejde med Puretech.

Vejle Center Hotel har været i dialog med en overnattende gæst der led af kraftig duftallergi. Hendes oplevelse med værelset har først og fremmest været rigtig god. De ting hun har bidt mærke i har været følgende.

  • Ingen kemikalie- eller parfumeduft efter rengøringsmidler, som kan tilskrives det nye rengøringsmiddel med mælkesyrebakterier.
  • Ingen tung luft. Hun var meget overrasket over at hun ikke var tvunget til at lufte ud, som hun plejer. Som hun sagde, luften blev aldrig tung eller værelset føltes aldrig indelukket – værelset føltes konsekvent frisk.
  • Ovenstående gjorde sig gældende på badeværelset som også føltes frisk. Hvilket også bidrog til en følelse af at værelset også var rigtig rent, eftersom der ingen lugte var.

Gæsten boede på værelse 150, som ligger i stueetagen. Disse værelser havde allermest tung luft inden coating. Og det skal noteres at hun er ekstremt allergisk – som hun selv sagde det, så denne feedback har vagt stor glæde på hotellet.

Det er ikke kun gæsterne, men også personalet som er glade for de skånsomme produkter.

Læs mere om Munkebjerg Hotel, Vejle Center Hotel eller Hotel OPUS Horsens og deres grønne initiativer på deres profiler. Du er også altid velkommen til at kontakte vores bookingteam i Danske Konferencecentre for gratis og uforpligtende tilbud på møde og konference lokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG