KATEGORI: Partnernyheder

Munkebjerg Hotel prioriterer kundepleje- og tryghed

19. August 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Læs vores interview med Lotte Michaelis-Kjær, salgschef på Munkebjerg Hotel, om deres store fokus på gæsternes top of mind. For når gæsternes prioriteringer ændrer sig, må konferencecenteret følge trop.

Munkebjerg Hotel er et 5-stjernet møde-, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 720 deltagere beliggende midt i Munkebjergskoven omgivet af frodig bøgeskov og med storslået udsigt over Vejle Fjord.

Hvordan går det på Munkebjerg Hotel?

“Det går godt, og vi har både rigtig mange nye kunder og stamkunder. Vi har arbejdet massivt på vores kundetilfredshed-og tryghed og har indført nye afbestillingsvilkår ud fra, hvad vore kunder har givet udtryk for af ønsker. Det har været efterspurgt, især fra mindre virksomheder, som gerne vil føle sig 100% trygge i tilfælde af nye restriktioner, og som ikke har haft råd til at skulle risikere deres booking. Vores nye afbestillingspakker er baseret på forskellige størrelses møder og har åbnet op for mange flere små arrangementer hos os”, fortæller Lotte Michaelis-Kjær.

På Munkebjerg Hotel kan man også afholde hybridmøder i alle lokaler, hvor teknikken og udstyret er i topklasse.

“Det har fungeret rigtig godt, hvis en virksomhed har haft hjemsendte medarbejdere med Corona, som skulle deltage i mødet eller ved møder med udenlandske deltagere. Vi kan mærke et skift i mødeplanlæggernes mindset til nu at prioritere tryghed før alt andet, og det kommer bl.a. til udtryk ved, at de ønsker mere plads i lokalet og måske endda at have et område helt for sig selv”, forklarer Lotte.

Hvad kan mødegæsterne se frem til at opleve på Munkebjerg i år og fremover?

“Gæsterne kommer til at mærke, at vi VIL vores kunder, og vi VIL vores service, derfor opgraderer salgsafdelingen med 2 nye medarbejdere. Vi har heldigvis rigtig travlt og ønsker endnu mere fokus på kundepleje og kundetilfredshed. Alle medarbejdere har været på kursus under Corona-nedlukningen, og det har styrket fællesskabet. Et stærkere team er også lig med en stærkere gæsteservice”, siger Lotte.

Konferenceafdelingen har endda nedsat en taskeforce gruppe, som gennemgår feedback fra gæster grundigt.

Munkebjerg Hotel har et stort oplevelseskatalog, og man kan f.eks. begive sig de 240 trin fra terrassen og ned til Vejle Fjord.

“Vi har nyrenoveret vores udendørs tennisbane og installeret en ny pool bar med bartender i vores Fit & Relax område. Vi oplever generelt at on-site aktiviteterne og den skønne natur er populær, men der er størst fokus på naturen og den kulinariske oplevelse. Der bliver videreudviklet benhårdt i vores Tree Top Restaurant”, siger Lotte.

Munkebjerg Hotel er anerkendt for deres brede vifte af gastronomiske oplevelser og især deres verdenskendte gourmetrestaurant, Treetop Restauranten, der er anbefalet af Michelinguiden 2016. 

Hotellet har også deres egne eksperter i bageri, konditori, charcuteri, røgeri, blomster binderi og egen vinkælder, natklub, kasino, tennisbane, og som sagt et stort Fit & Relax-område med swimmingpool og spabade.

Du kan møde Munkebjerg Hotel til efterårets messer og arrangementer i forbindelse med møder og konferencer, hvor de flittigt deltager – mød dem bl.a. til Inspirationsdagen fredag d. 20. august i år.

Kunne du tænke dig at afholde dit arrangement på Munkebjerg Hotel?

Så kontakt os hos Danske Konferencecentre her og læs mere om Munkebjerg Hotel her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG