KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Nordlandet er ny partner hos Danske Konferencecentre

16. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Nordlandet er med sin intime og hyggelige atmosfære et oplagt sted til jeres næste møde eller konference. Hotellet har med sin placering på nordspidsen af Bornholm en fantastisk havudsigt over Østersøen indrammet af klippekysten.

 

Hotel Nordlandet tilbyder konferencefaciliteter i afslappet luksus i hjertet af Bornholms rolige liv kun 35 minutter væk i fly fra København. Her er plads til 80 personer ved stolerækker og op til 65 personer ved borde. Derudover findes en række alternative mødelokaler, lounge område og et orangeri.

Hotellet har i alt 27 værelser, som alle er indrettet i smagfuld nordisk design og har havudsigt. Når sulten melder sig, er hotellets gourmetrestaurant klar til at servere mad inspireret af Bornholm og det nordiske køkken med råvarer i høj kvalitet. Restauranten har plads til 120 gæster og har pragtfuld udsigt til hav og klipper. Alt efter behov, kan der lejes op til 40 lejligheder ekstra ved siden af hotellet.

På hotellet findes en ”klippepool” lige foran hotellet til havbadning. De grønne arealer omkring Nordlandet ligger op til udendørs spil og aktiviteter. Ligeledes er der kort gåafstand til minigolf, gåture i naturen, fisketur på Østersøen og cafeer i Sandvig. Det er også muligt at smage øl fra et af øens bryggerier nede i hotellets vin bar.

Du kan læse mere om hotel Nordlandet her og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG