KATEGORI: Partnernyheder

Ny Direktør på Bautahøj Kursuscenter

7. March 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Bautahøj Kursuscenter annoncerer et skifte i ledelsen pr. 1. marts 2024, idet den nuværende direktør, Jakob Buus, træder tilbage efter syv bemærkelsesværdige år i spidsen for virksomheden. Den nye direktør, Christina Wejlemann, træder til med en solid baggrund inden for møde- og eventindustrien.

Jakobs afgang markerer afslutningen på en periode præget af enestående vækst og banebrydende resultater, der har cementeret Bautahøj som et af Danmarks førende konferencecentre. Under hans ledelse har Bautahøj gentagne gange været blandt de nominerede til titlen som Danmarks bedste konferencecenter og har desuden vundet denne hæder to gange.

Jakob Buus udtaler: “Det har været en uforglemmelig rejse at lede Bautahøj i løbet af de sidste syv år. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået sammen, og jeg er dybt taknemmelig for det utrolige team og vores dedikerede gæster, der har gjort det muligt. Jeg forlader Bautahøj med stor tillid til, at stedet er i stand til at fortsætte sin succes under ny ledelse.”

Den nye direktør, Christina Wejlemann, træder til med en solid baggrund inden for møde- og eventindustrien. Bosat i Hornsherred bringer Christina udover lokalkendskab en omfattende erfaring med sig fra Søhuset Konferencecenter, DGI-byen og Øksnehallen, Falconercenteret m.m.

Christina Wejlemann udtaler: “Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg påtager mig rollen som direktør for Bautahøj. Jeg ser frem til at bygge videre på det solide fundament, som Jakob og hans team har etableret, og jeg er fast besluttet på at fortsætte med at levere enestående service og oplevelser til vores gæster. Med et dedikeret hold og en passion for branchen ser jeg frem til at udforske nye muligheder og skabe endnu større succes for Bautahøj.”

For yderligere information og presseforespørgsler, kontakt venligst:

Christina Wejlemann, 2084 6904

Om Bautahøj Kursuscenter:

Bautahøj Kursuscenter er en førende destination for konferencer, møder og events i Danmark. Beliggende i Kulhuse med udsigt til Isefjorden, tilbyder Bautahøj state-of-the-art faciliteter og enestående service for at imødekomme behovene hos en bred vifte af virksomheder og organisationer. Besøg Konferencecenter Sjælland – Besøg Bautahøj i Nordsjælland (bautahoj.dk) for mere information.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG