KATEGORI: Partnernyheder

Økologisk sølvmærke til DGI Huset Aarhus

4. July 2022
Ditte Rønne Jakobsen

DGI Huset Aarhus har opnået det økologiske sølvmærke efter flere år med fokus på sund og lækker mad. Nu mærker de gæsternes gode feedback og forventer at komme ud med det bedste resultat nogensinde i år.

DGI Husets køkkenchef, Simon Borre Hansen, får overrakt Fødevarestyrelsens sølvmærke-diplom af direktør Troels Knudsen. Troels Knudsen udtaler:

”Vi er meget stolte af den opnåede certificering, som kommer efter en målrettet indsats fra Simon og medarbejderne i køkkenet gennem det sidste år. Efter et par hårde år, er det vores mange mødekunder, festgæster og daglige brugere i DGI husets café, der nyder den både lækre og sunde mad fra vores køkken. Det har vist sig at vores indsats for en bæredygtig drift bliver godt modtaget af vores gæster. Vi har travlt i vores møde- og konferenceafdeling, søger flere medarbejdere i køkkenet og forventer i 2022 at komme ud med det bedste resultat nogensinde.”

DGI Huset Aarhus er beliggende i hjertet af Aarhus i det, der tidligere var Statsbanernes centralværksted bag Bruuns Galleri og Hovedbanegården. I dag summer huset af aktivitet, energi og gammel historie. DGI Huset er meget mere end sport og leg. For huset rummer også topprofessionelle mødefaciliteter og kan klare alt fra møder med 10 personer og til afvikling af fester, konferencer, messer og udstillinger med op til 1100 personer.

Læs mere om DGI Huset Aarhus her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for hjælp til booking af unikke lokaler til møder og konferencer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG