KATEGORI: Partnernyheder

Skræddersyet firmaarrangement i naturskønne omgivelser

19. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Forårets mange helligdage er lige om hjørnet, og det giver anledning til forskellige hyggelige arrangementer blandt kollegaer. Men glem ikke resten af året, hvor de forskellige sæsoner indbyder til et væld af firmaarrangementer, der skaber trivsel i medarbejdergruppen og hyggelige stunder for alle.

Invitér dine medarbejdere til en uformel dag på Kragerup Gods. De tilpasser arrangementet efter jeres ønsker, hvad end det er en aktiv teamdag i forårssolen, en sommerfest i det grønne eller en familiedag i juletiden.

Lad samarbejdet spire på en aktiv teamdag

Der er ikke noget, der giver god energi, som når forårssolen titter frem efter vinteren. Lad dit team nyde godt af dette med teambuilding og aktiviteter under åben himmel.

På Kragerup Gods tilbyder de mange forskellige teambuildingøvelser med fokus på fællesskab og samarbejde, der kan give dine medarbejdere muligheden for at lære hinandens styrker og svagheder bedre at kende. De smukke rammer på godset sætter en flot kulisse, som I også kan gå på opdagelse i med en rundvisning.

Sommerfest langt ude skoven

Skab en uformel dag med højt til loftet og fadøl i hanerne. Skovhytten på Kragerup Gods er det perfekte lokale til en hyggelig firmadag med masser af plads til grin og latter. Det rustikke lokale kan dækkes flot op til fest, og I kan nyde lidt koldt at drikke og et sjovt havespil ved den udendørs lounge, inden grillmiddagen serveres.

Magisk juledag med familierne

Nyd julen med dine kollegaer – og tag familien med. Kragerup Gods er smuk på alle årstider, men julen på godset er altså noget helt særligt. Lad børnene gå på nisseskattejagt, mød julemanden eller lav juledekorationer i det kreative værksted – programmet fastsættes efter jeres behov og ønsker. Personalet på godset står klar med varm kakao og byder jeres familier velkommen.

“Vi havde en fantastisk sommerdag på Kragerup Gods med vores skønne medarbejdere og deres familier! Kragerup Gods leverede den perfekte ramme for en aktiv dag fyldt med samvær og sjove oplevelser. Stor tak for at skabe en uforglemmelig dag for os alle. Det er dage som disse, der styrker båndene og gør os endnu mere stolte af at være en del af Renta A/S-familien.”

Jane Rønne, Marketingchef hos Renta A/S om deres familiedag på Kragerup Gods, juni 2023

Få hjælp med planlægningen

Uanset hvilket firmaarrangement du ønsker, så står Kragerup Gods’ koordinatorer klar til at guider dig gennem processen. De skræddersyr dagen efter jeres drømme og kommer med deres anbefalinger.

Er du interesseret i en uforpligtende snak? Så kontakt salgschef Caroline Rye og hør mere om mulighederne for dit kommende arrangement på mail cr@kragerup.dk eller telefon 52 10 34 53.

Læs mere om Kragerup Gods og se billeder – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG