Tag med på den ultimative outdooroplevelse til Planner Days 2024 i Middelfart!

8. March 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Danmarks bedste mødeplanlæggere og mødesteder samles på Fyn den 15. og 16. maj 2024 med læring, netværk og lokale oplevelser i Middelfart.

Her skal vi sammen, udforske den ultimative outdooroplevelse og dykke ned i sammensmeltning af natur og mødevenues. Programmet er igen i år, toppet med inspirerende keynotes, faglige workshops og mulighed for at lære en masse spændende nye mennesker fra mødebranchen at kende.

Når Planner Days i år afvikles for syvende gang, bliver det med 80-100 mødeplanlæggere og -rådgivere. Interessen for arrangementet er stor og mange professionelle mødeplanlæggere har allerede søgt om deltagelse. Det koster 4.900 kr. at deltage, men hvert år tilbyder partnerne et begrænset antal gratis pladser.

Mødeplanlæggere der ønsker at ansøge om en plads, kan gøre det på www.plannerdays.dk/tilmeld/

Ӂrets tema: Udforsk udenfor i Middelfart.

Temaet “Udenfor” i forbindelse med møder og konferencer kan ses som en metaforisk og bogstavelig invitation til at gå ud over det konventionelle og udforske nye perspektiver. Filosofisk set repræsenterer “Udenfor” en frihed til at tænke og handle uden for de traditionelle rammer og forventninger.

I en mødekontekst betyder “Udenfor” at bryde med de vante mønstre – det være sig fysiske rum, tankegange eller interaktionsformer. Det handler om at skabe et rum, hvor deltagerne kan tænke kreativt og innovativt, fri for de begrænsninger, der ofte findes i konventionelle mødeindstillinger. At flytte møder udenfor, bogstaveligt talt, kan også inspirere til mere åbne og ærlige samtaler. Naturens omgivelser kan virke beroligende og fremme en mere afslappet atmosfære, hvilket igen kan føre til dybere og mere meningsfulde dialoger.

Udenfor kan også referere til at inkludere nye stemmer og perspektiver i diskussioner. Det kan betyde at udfordre status quo ved at invitere folk, der normalt ikke er en del af bestemte samtaler, hvilket beriger diskussionen med friske ideer og synspunkter.

I essensen er “Udenfor” et opkald til at udvide vores horisonter, bryde med det sædvanlige og omfavne de muligheder for vækst og udvikling, der findes i det ukendte og uudforskede.”

Fakta om Planner Days

  • Planner Days finder sted den 15. og 16. maj 2024 i Middelfart. · Planner Days arrangeres af Danske Konferencecentre, CLICK Institute og OrgaNicer i samarbejde med en værtsby. Bag værtskabet i 2024 står VisitMiddelfart, Milling Hotel
  • Park Middelfart, Fjeldsted Skov, Severin Kursuscenter, Sixtus Sinatur Hotel og Konference og Hindsgavl Slot.
  • Planner Days scorer højt i deltagernes tilfredshed med arrangementet. I 2023 vurderede deltagerne arrangementet til 4,4 på en 5trinsskala.
  • Tidligere har Silkeborg, Vejle, Fredericia/Middelfart, Svendborg/Sydfyn, Sønderborg og Odense været værter.
  • Hvert år deltager mellem 100 – 150 deltagere på Planner Days.

·Du kan læse mere om arrangementet her (https://plannerdays.dk/program/) og se en stemningsvideo fra Planner Days 2023 her.

For yderligere oplysninger kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88. www.plannerdays.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG