KATEGORI: Partnernyheder

Tivoli Hotel & Congress Center guider til møder med vandet som omdrejningspunkt

6. March 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Trænger dine mødedeltagere til et friskt pust i 2024? Til en mødeoplevelse der udover det faglige også inkluderer fællesskab ved vandet? Så anbefaler vi at kombinere jeres dagsmøder med oplevelser i og omkring Københavns Havn, der ligger 150 meter fra hotellet.

Overvejer du møder og events på Tivoli Hotel & Congress Center? Du får her vores favoritter, så du kan lade dig inspirere til årets møder:

Tag en dukkert midt på dagen

Vinterbadning er blevet hipt, og det skulle være godt for det mentale helbred og koncentrationsevnen at tage en kold dukkert i løbet af dagen. Det kan dine gæster gøre ved havnebassinet, kun 200 meter fra hotellet. En frisk dukkert er naturligvis ikke kun vinterbaderne forundt – det er en ideel aktivitet hele året rundt. 

Hos Winter Island kun 550 meter fra hotellet kan I tilmed leje en eller flere saunaer eksklusivt til jeres gæster og yderligere tilføje varme drikke, så oplevelsen bliver komplet.

Lej jeres egne både og oplev København med GoBoat

De små blå motorbåde, der driver rundt i havnen hele sommeren, er et hit blandt de lokale. Ingen sommer uden en sejltur med picnickurv ombord. Hos GoBoat kan de endda sørge for mad og drikke, når I i hold af 6 personer sejler ud i aftensolen efter endt møde.

Lad kanalrundfarten transportere jer til jeres middagsrestaurant

Lad dine gæster få en anderledes oplevelse når en privat kanalrundfartsbåd kommer og henter jer efter endt møde og sejler jer til jeres aftenvenue. Vi kan naturligvis sørge for at I får snacks og drikkevarer med ombord, når I sejler gennem byens smukke kanaler. 

Kanalrundfarten har også overdækkede både med varme, så det er en populær helårs begivenhed, der viser København fra sin bedste side. 

Oplev havnefronten på cykel

Er I mere til fast grund under fødderne, så anbefaler vi at leje vores hotelcykler og tage turen langs havnefronten på cykel. Dine gæster kan cykle over den ikoniske cykelslange ved Copenhagen Mall over til Islands Brygge, langs vandet og videre til Christianshavn og de smukke huse i mange farver. Her kan I gøre stop ved Vor Frelser Kirke og tage de 400 trin op i tårnet og nyde udsigten over vores hovedstad. 

Tag Københavnerturen i kajak

Hos Kayak Bar ved Knippelsbro (1,9 km fra hotellet) kan I sende små som store grupper afsted på en 2-timers tur i stabile kajakker i havnen. Jeres guide leder jer bl.a. forbi Nyhavn, Skuespilhuset, Marmorkirken og Amalienborg, Operaen, Christianshavn og Den Sorte Diamant. 

I kan også vælge at tage ud på Miljøturen, hvor I blandt andet hører om de 100 fiskebørnehaver der er rundt omkring i havnen. 

Begge ture er smukke, lærerige og en aktiv måde at afslutte en kursusdag på, inden en middag i byen eller i hotellets smukke Tivoli Brasserie. 

Læs mere om Tivoli Hotel & Congress Center – klik her!

Ovenstående muligheder er tiltænkt arrangementer fra 8 – 80 deltagere

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG