KATEGORI: Partnernyheder

Broløkke Herregård er ny partner hos Danske Konferencecentre

15. May 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Broløkke Herregård har siden 2021 gennemgået en totalrenovering og står nu skarpere end nogensinde – vi tør godt at kalde den Danmarks smukkeste Herregård. Hop ind og læs mere om vores nye venue, der helt sikkert kan inspirere jer til årets kommende arrangementer.

Velkommen til Broløkke Herregård på Langeland!

I 2021 blev Broløkke Herregård købt af en familie, som havde en vision og et ønske om at puste nyt liv i den historiske perle midt på Sydlangeland. Med hjælp fra nogle af landet dygtigste arkitekter og lokale håndværkere er Broløkke Herregård forvandlet til et magisk sted igen. Den smukke herregård er renoveret med stor respekt for både de gamle bygninger samt naturen, gårdspladsen og landskabet i området

Den gamle hovedbygning er fredet, og her kan I opleve at træde ind i en tidslomme. Man kan næsten mærke, hvordan adlen har bevæget sig igennem de gamle stuer og holdt fester og jagtselskaber. 

Broløkke blev bl.a. brugt til jagt og man mener også, at blandt andre H.C. Andersen har været på besøg og samlet idéer til sine fortællinger. Sidebygningerne er ikke fredet. De er lavet til topmoderne værelser og lejligheder, indrettet i elegant, nordisk stil.

Broløkke Herregård har etableret hyggelig restaurant i hovedbygningens største stue, og i Kostalden, som også er gennemrenoveret, findes Bistroen, når ikke der holdes store arrangementer.

Broløkke Herregård tilbyder 46 værelser og 13 lejligheder. I 2024 slår de dørene op for yderligere 40 værelser.

Transport til Langeland kan koordineres. Bussen holder ved vejen ind til Broløkke Herregård, og der er fine muligheder for fri parkering med 200 p-pladser på gårdspladsen.

I har rig mulighed for spændende teamaktiviteter

  • Ølsmagning på Broløkkes eget bryggeri
  • Vinsmagning
  • Smagning af spiritus fra Broløkkes eget destilleri. Her kan man også prøve at lave sin egen spiritus.
  • I 2024 åbner Broløkke Spa og motionsrum i helt nye bygninger

Læs mere om Broløkke Herregård på deres profil hos os – klik her!

Er du blevet inspireret og har du mod på at prøve et nyt venue af til jeres næste arrangement? så kontakt os hos Danske Konferencecentre enten i webformularen herunder i blogindlægget eller indsend dine ønsker her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG