KATEGORI: Partnernyheder

Storebælt Sinatur Hotel & Konference er ny partner

14. September 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg – smukt placeret ganske få meter fra strandkanten. Den særlige nærhed til Storebælt kaster et fantastisk lys af sig indendøre, mens skoven og stranden giver masser af muligheder uden døre.

Byd dine møde- eller konferencegæster velkommen med morgenmad bag panoramavinduerne og træk jer tilbage i de store, lyse og moderne lokaler, der rummer alt, hvad I har behov for. Hold pauser med vand og sand mellem tæerne, og se frem til en forplejning i særklasse baseret på lokale og økologiske råvarer.

Uanset om du er ude eller inde, er du omgivet af imponerende natur, hvor store vinduespartier sikrer, at du aldrig går glip af lys eller udsigt. Med Storebælt Sinatur´s lyse lokaler og 115 værelser har du mange muligheder for at holde et unikt møde eller en storslået konference lige i midten af Danmark.

Hotellet har topmoderne faciliteter til at huse konferencer med op til 350 gæster. Derudover er der gratis trådløst internet, gratis parkering, bar, aktivitetsrum med billard og bordtennis samt egen badebro.

Storebælt Sinatur arbejder målrettet med FN´s 17 Verdensmål og er som alle Sinatur hotellerne first movers på mange bæredygtige initiativer. Derfor spiller verdensmålene en stor betydning i Sinaturs samfundsambition og hotellets egne ambitiøse 2030-mål. Mere om det kan du læse på deres profil hos Danske Konferencecentre eller på hotellets website.

Se flere billeder og mere information om Storebælt Sinatur Hotel & Konference her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG